wi fit
bol.com Wii FitNintendo Games.
Leuk kararkters en vooral leuk om samen te spelen met anders! Ook erg fijn om je lichaam in shape te houden! Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? Blijf fit met de wi Fit. Een superleuk en verslavend gezinsspel. Een leuke competitie in gezinsverband je blijft er fit bij vermijdt dik worden voor jeugd en voor de ouderen een bijgrage in soepel blijven en geeft een leuke bijdrage aan het gezinsgevoel verbondenheid en voor kinderen ook een leuke manier om te gaan met winnen en verliezen. Dus educatief en opvoedend tegelijk. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? Het is super leuk gemaakt maar of ik het ooit ga doen?
dopper met logo
Wii Fit Balance Board Nintendo Wii Game Mania.
Bij een USED tweedehands artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn. Wii Fit Balance Board. Wii Fit helpt gebruikers van alle leeftijden om fit te blijven op een interactieve leuke en motiverende manier. Het spel wordt compleet geleverd met het Wii Balance Board een solide en stijlvol ogend accessoire dat lichaamsbewegingen van gebruikers registreert en vertaalt naar acties in beeld. Als je voor het eerst Wii Fit gebruikt voer je een balanstest uit en bepaal je je BMI Body Mass Index en zwaartepunt waarna de resultaten worden uitgedrukt in je Wii Fit-leeftijd. Op basis van deze resultaten kan een trainingsprogramma worden gevolgd om deze scores te verbeteren.
brandblusser
Wii Fit U Wii U Games Nintendo.
Werk je in het zweet met nieuwe oefeningen die gebruik maken van de Wii U GamePad het Wii Balance Board of beide. Sommige oefeningen uit Wii Fit en Wii Fit Plus zijn ook weer present. De combinatie van Wii Balance Board en Wii U GamePad opent heel nieuwe mogelijkheden om je lichaam te trainen en Wii Fit U biedt dan ook heel wat nieuwe activiteiten die je op leuke en uitdagende manieren in beweging zetten. In Dessert Course moet je bijvoorbeeld op en van het Wii Balance Board stappen om toetjes te serveren waarbij je de GamePad als een dienblad vasthoudt.
persoonlijke leningen
bol.com Nintendo Wii Fit Plus Balance Board Wit WiiNintendo Games.
Vond je dit een nuttige review? 0 5 Ongepaste review? Heb je persee wii fit nodig om wii fit plus te hebben? Vond je dit een nuttige review? 0 11 Ongepaste review? Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Ik als niet-fanatieke gamer moet toch toegeven dat dit een fantastische uitvinding is. Wij hadden wii fit al in huis en toen wii fit plus uitkwam hebben we hem meteen gekocht. Wii fit plus is leuker dan wii fit. Je kunt er veeel meer mee.
Website analyse tool
Wii Fit Wikipedia.
Wii Fit is een door Nintendo ontwikkeld spel voor de Nintendo Wii. In dit spel kunnen er verschillende fitnessoefeningen worden gedaan. Het spel wordt gespeeld met een speciale bewegingsgevoelige weegschaal die de naam Wii Balance Board heeft. Deze weegschaal registreert ook het evenwicht en kan de BMI berekenen. In 2008 werden er 831 miljoen exemplaren van het spel verkocht 1. Er zijn ruim 40 verschillende activiteiten onderverdeeld in vier categorieƫn.
soiree celibataire
Vind wii fit in Games Nintendo Wii op Marktplaats.nl.
Bekijk alle advertenties Wat is dit? Wii Fit game nu 2.95 bij Used Products Dordrecht! Used products dordrecht biedt aan wii fit! Wii fit helpt gebruikers van alle leeftijden om fit te blijven op een interactieve leuke en motiverende manier. Als je voor het eerst wii fit gebruikt voer je een balanstest uit en bepaal je je bmi body mass index en zwaartepunt waarna de resultaten worden. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Nintendo Wii Balance Board incl. game Wii Fit Plus. Nu te koop bij used products oss de nintendo wii balance board compleet met de game wii fit plus.
Wii Fit Plus Wii Games Nintendo.
Gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid. Nintendo Network-overeenkomst Nintendo Network-privacybeleid. Beleid ten aanzien van het intellectuele eigendom. Systeem Wii Releasedatum 30-10-2009. Verdien goldPoints gouden punten in My Nintendo met deze aankoop! Meteen op je systeem downloaden. Rechtstreeks bij Nintendo kopen. Wat je moet weten Kom je niet verder? Beleef thuis plezier aan fitness.
Wii Fit Wii Games Nintendo.
Dit motiveerde spelers om in beweging te komen en te werken aan een gezondere levensstijl. Sinds eind oktober 2009 ligt het vernieuwde en verbeterde Wii Fit plus in de winkel. Wii Fit Plus gaat verder waar het originele Wii Fit ophield en voegt verdere aanpassingsmogelijkheden en een keur aan nieuwe oefeningen toe voor een fitnessbeleving op maat. Dus of je nu fan bent van het originele Wii Fit of net je eerste stappen naar een gezondere levensstijl hebt gezet. de officiƫle site van Wii Fit Plus bevat alle informatie die je verlangt. Wat je moet weten. Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH.
Wii Fit Plus Nintendo Wii Game Mania.
Bij een USED tweedehands artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn. Wii Fit bracht miljoenen nieuwe spelers in aanraking met de wereld van videospellen. In Wii Fit Plus vind je een breed gamma aan nieuwe mogelijkheden en verrijkingen waarmee je je workouts kunt verbeteren. Verder zijn er oefeningen en balansspellen die ontworpen zijn om diezelfde workouts leuk te houden. Nieuwe fitness nieuw plezier. Ontdek een nieuwe dimensie van de Wii Fit-ervaring en bepaal je eigen aangepaste workout. Of kies uit workouts van 20 30 of 40 minuten afhankelijk van hoeveel tijd je hebt.

Contacteer ons