wii fitness games
Wii Fit Plus Wii Games Nintendo.
Beleef thuis plezier aan fitness. Gebruik de kracht van Wii met het Wii Balance Board om thuis een workout te doen die er echt toe doet. Met Wii Fit Plus van Nintendo kun je op een nieuwe manier met je lichamelijke conditie bezig zijn. Geniet lekker in je eigen huis van 60 verschillende activiteiten en een grote verzameling oefeningen. Met Wii Fit Plus kun je actief spelen. Gebruik het Wii Balance Board om yoga spiertrainingen aerobicsoefeningen en balansspellen te proberen.
Simba
Wii Fit Plus Balance Board White Nintendo Wii Game Mania.
Bij een USED tweedehands artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn. Wii Fit Plus Balance Board White. Wii Fit bracht miljoenen nieuwe spelers in aanraking met de wereld van videospellen. In Wii Fit Plus vind je een breed gamma aan nieuwe mogelijkheden en verrijkingen waarmee je je workouts kunt verbeteren. Verder zijn er oefeningen en balansspellen die ontworpen zijn om diezelfde workouts leuk te houden. Nieuwe fitness nieuw plezier. Ontdek een nieuwe dimensie van de Wii Fit-ervaring en bepaal je eigen aangepaste workout. Of kies uit workouts van 20 30 of 40 minuten afhankelijk van hoeveel tijd je hebt.
stoffen groothandel
bol.com Wii Fit PlusNintendo Games.
Wil ik het gevoel krijgen dat ik echt aan het sporten ben dan moet ik meer dan twee uur trainen. De balance games en Wii fit plus toevoegingen zijn leuk om te doen maar of je hier nou fit van wordt? Wii fit plus zie ik meer als een amusementsspel dan als een sportgame. Als je dit spel aan wilt schaffen omdat je meer uithoudingsvermogen wilt krijgen of wilt afvallen dan zou ik eerder my fitness coach of EA active aanraden dan Wii Fit. Ik vind het spel afgezien van enkele spier en yoga oefeningen erg soft. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review?
lenen
Wii Fit Wii Games Nintendo.
Verdien goldPoints gouden punten in My Nintendo met deze aankoop! Meteen op je systeem downloaden. Rechtstreeks bij Nintendo kopen. Wat je moet weten Kom je niet verder?
stan smith zwart
Vind wii fit in Games Nintendo Wii op Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Nintendo Wii Wii Fit 9 Games Accessoires ZGAN 180 EURO. Nintendo wii wii fit 9 games accessoires zgan 180 euro hallo bij deze verkoop ik mijn nintendo wii deze komt met accessoires maar kan ook apart verkocht worden. Onzin biedingen worden genegeerd! Wat je krijgt nintendo wii wii fit 2 wii controllers siliconen hoesje wii gamepad. Zo goed als nieuw Ophalen. Wii balanceboard incl Wii fit plus game.
Wii Fit Balance Board Nintendo Wii Game Mania.
Bij een USED tweedehands artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn. Wii Fit Balance Board. Wii Fit helpt gebruikers van alle leeftijden om fit te blijven op een interactieve leuke en motiverende manier. Het spel wordt compleet geleverd met het Wii Balance Board een solide en stijlvol ogend accessoire dat lichaamsbewegingen van gebruikers registreert en vertaalt naar acties in beeld. Als je voor het eerst Wii Fit gebruikt voer je een balanstest uit en bepaal je je BMI Body Mass Index en zwaartepunt waarna de resultaten worden uitgedrukt in je Wii Fit-leeftijd. Op basis van deze resultaten kan een trainingsprogramma worden gevolgd om deze scores te verbeteren.
bol.com Wii FitNintendo Games.
4.8 van de 5 273 reviews. Vragen en antwoorden 1. Afbeelding 1 van 11. Wii Fit is een fitnesspel dat wordt geleverd met het balance board. Dit is een soort uitgebreide weegschaal. Niet alleen kan het apparaat je gewicht bijhouden maar ook zien hoe je balans is. Het apparaat kan registreren hoe je je balans verdeeld en hiermee worden verschillende spellen en oefeningen gedaan. Je hebt in deze game twee soorten oefeningen. Er zijn oefeningen die puur gericht zijn op fitness. Hierbij krijg je op het beeld via een rood balletje een indicatie of je de oefening goed uitvoert.
bol.com My Fitness Coach Fit en GezondUbisoft Games.
4.2 van de 5 67 reviews. Afbeelding 1 van 8. Werk aan je conditie kracht en flexibiliteit met je eigen virtuele personal trainer op de Nintendo Wii! My Fitness Coach Fit en Gezond gaat nog een stap verder dan Wii Fit en laat je werken met Maya een virtuele personal trainer die een toegankelijk comfortabel en intens fitnessprogramma samenstelt specifiek gericht op jouw behoeften! Let op Deze game is Engelstalig. Maar liefst 500 unieke fitness oefeningen. My Fitness Coach Fit en Gezond is een toegankelijk handig en intensief fitnessprogramma in je eigen huiskamer.
Wii Fit game kopen morgen in huis. Alle Wii spellen vanaf 200.
Door een afwijking in mijn benen ben ik recent op het punt gekomen dat ik opnieuw moest leren lopen. Rond dezelfde tijd kocht ik een Wii en ontving daarbij ook een Wii Balance board en Wii fit. Het spel heeft mij al enorm vooruit geholpen om recht te staan en mijn balans te houden. De yoga oefeningen heb ik tot nu toe nog redelijk beperkt. Ik vind ze persoonlijk erg lastig omdat ik bepaalde bewegingen moeilijker maak. Wel werk ik dat hoe vaker je deze oefent hoe beter je ze onder de knie krijgt. Daarnaast zijn ze ook erg ontspannend. Wat ik erg leuk vind aan het spel is dat je ook voor verschillende categorieen een reeks oefeningen kunt doen.

Contacteer ons