wii fitness games
Game Fitness Board roze plus het spel Wii Fit Bart Smit.
Wij sturen je een e-mail zodra het product voor je beschikbaar is. Game Fitness Board roze plus het spel Wii Fit. Game Fitness Board roze plus het spel Wii Fit. Adviesleeftijd vanaf 8 jaar. Gewicht exclusief verpakking gr 3752. Afmetingen verpakking in cm lxbxh 52x34x7. Adviesleeftijd vanaf 8 jaar. Gewicht exclusief verpakking gr 3752. Afmetingen verpakking in cm lxbxh 52x34x7.
goochelaar
Wii Fit Balance Board Wii Game Mania.
Bij een USED tweedehands artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevalt zullen deze niet meer te gebruiken zijn. Wii Fit Balance Board. Wii Fit helpt gebruikers van alle leeftijden om fit te blijven op een interactieve leuke en motiverende manier. Het spel wordt compleet geleverd met het Wii Balance Board een solide en stijlvol ogend accessoire dat lichaamsbewegingen van gebruikers registreert en vertaalt naar acties in beeld. Als je voor het eerst Wii Fit gebruikt voer je een balanstest uit en bepaal je je BMI Body Mass Index en zwaartepunt waarna de resultaten worden uitgedrukt in je Wii Fit-leeftijd. Op basis van deze resultaten kan een trainingsprogramma worden gevolgd om deze scores te verbeteren.
etoiledesgourmets.com
Wii Fit Plus Wii Games Nintendo.
Beleef thuis plezier aan fitness. Gebruik de kracht van Wii met het Wii Balance Board om thuis een workout te doen die er echt toe doet. Met Wii Fit Plus van Nintendo kun je op een nieuwe manier met je lichamelijke conditie bezig zijn. Geniet lekker in je eigen huis van 60 verschillende activiteiten en een grote verzameling oefeningen. Met Wii Fit Plus kun je actief spelen. Gebruik het Wii Balance Board om yoga spiertrainingen aerobicsoefeningen en balansspellen te proberen.
tuinpoort
Wii Fit review GamersNET.
Bewegen en gamen was leuk in de tijd van de NES met je zapper xTraantjex. Als je je controller gebruikt bij je Wii verplicht anders scks de Wii zijn er maar een paargoede games Mario Kart Wii Mario Sonic op de Olympische spelen. Ik zal er nog een paar vergeten maar. Het zullen er niet meer dan 20 zijn. Gepost door poestie op vrijdag 30 januari 2009 om 135217 GN Die Hard. Beoordeling van poestie 8. Gepost door coolecedje op zaterdag 11 april 2009 om 195744 n00b. Beoordeling van coolecedje 7. Gepost door coolecedje op zondag 12 april 2009 om 085802 n00b. 9 8 8 7 7.
gps track
Wii Fit game kopen morgen in huis. Alle Wii spellen vanaf 200.
Door een afwijking in mijn benen ben ik recent op het punt gekomen dat ik opnieuw moest leren lopen. Rond dezelfde tijd kocht ik een Wii en ontving daarbij ook een Wii Balance board en Wii fit. Het spel heeft mij al enorm vooruit geholpen om recht te staan en mijn balans te houden. De yoga oefeningen heb ik tot nu toe nog redelijk beperkt. Ik vind ze persoonlijk erg lastig omdat ik bepaalde bewegingen moeilijker maak. Wel werk ik dat hoe vaker je deze oefent hoe beter je ze onder de knie krijgt. Daarnaast zijn ze ook erg ontspannend. Wat ik erg leuk vind aan het spel is dat je ook voor verschillende categorieen een reeks oefeningen kunt doen.
geldlenen
Wii Fit Wii Games Nintendo.
Verdien goldPoints gouden punten in My Nintendo met deze aankoop! Meteen op je systeem downloaden. Rechtstreeks bij Nintendo kopen. Wat je moet weten Kom je niet verder?
lening simulator
bol.com Wii FitNintendo Games.
4.8 van de 5 273 reviews. Vragen en antwoorden 1. Afbeelding 1 van 11. Wii Fit is een fitnesspel dat wordt geleverd met het balance board. Dit is een soort uitgebreide weegschaal. Niet alleen kan het apparaat je gewicht bijhouden maar ook zien hoe je balans is. Het apparaat kan registreren hoe je je balans verdeeld en hiermee worden verschillende spellen en oefeningen gedaan. Je hebt in deze game twee soorten oefeningen. Er zijn oefeningen die puur gericht zijn op fitness. Hierbij krijg je op het beeld via een rood balletje een indicatie of je de oefening goed uitvoert.
goedkoop parkeren amsterdam
Nintendo Wii Games Software 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
teamuitje

Contacteer ons