Construction Company

Ценовник

 

Провизии и цени:

Резервација

Корисниот кој има голема важност и итност да има е-тротинет на располагање во наредните 10 минути, може да лоцира е тротинет и да направи резервација. Цената за резервација изнесува 10 МКД денари/минута.

Редовна цена

Цената за првата минута при стартување е 30 ден.  Редовна цена инесува 8 ден/мин

Промотивна цена

Со инсталирање на нашата апликација од Google play store или Apple store СЕГА, стартот останува 30 МКД, но цената е 5.5 МКД/мин.

Паузирање и задржување на е тротинетот (пауза)

Доколку корисникот треба да стои во место и да го задржи тротинетот со него (додека да заврши некоја друга работа или слично), тој треба да плати 6 МКД денари/минута.

Доколку сакате да станете ВИП возач, испратете ни барање тука.